Forretningsbetingelser

Handelsbetingelser

Virksomheden

Website: www.Alarmbixen.dk
Virksomhedens juridiske navn:   Skjern Alarmer ApS
Organisationsform:  ApS
CVR.  28682352
Virksomhedsadresse:

Webshop/Lager adresse 

Rosenvej 36, 6900 Skjern

Stensbovej 13, 6900 Skjern

E-mailadresse: Salg@Alarmbixen.dk
Telefon:  +45 30294656
Virksomhedens etableringsår: 2005

Priser

Priser:
Alle priser er incl. 25% moms. og andre afgifter.
Priserne er dagspriser.
Når du handler med Alarmbixen.dk indgås aftaler på: Dansk.

Betaling

På Alarmbixen.dk kan der betales med:

Mobilpay
Bankoverførsel
Dankort
Visa
Masterkort
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Alarmbixen.dk

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Der tages ikke gebyr ved betaling på Alarmbixen.dk

Levering

Bestilte varer leveres som hovedregel inden for 2-3 arbejdsdage.
Ved udsolgte kan der dog forventes en længere leveringstid.

Forsendelse

Fragtpriser:
Alarmbixen.dk forretningsområde er at sælge sikringssudstyr mv. og ikke at drive fragtforretning. Derfor er alle fragtpriser taget ud fra de normale transportører priser og beregnet efter vægt og antal vare liniere.

Forsendelse foretages med Postdanmark/GLS som pakkepost. Dette gøres for at sikre at pakken kommer hurtigt og sikkert frem, samtidig med at du kan følge forsendelsen via tracking nummer. Det letter samtidig administration og håndtering og er med til at holde omkostningerne, og dermed priserne, nede.
Forsendelsesprisen er dags takst med tillæg af administrations- og emballagegebyr.

Ved ordre over 1.000,00kr er forsendelsen fragtfri.

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger om pakken er intakt. Er pakken behæftet med fejl og mangler eller har du andre reklamationer bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering.

Ordrebekræftelse

Efter afgivelsen af ordre modtager du en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer på e-mail. Dette nr. bedes oplyst ved alle henvendelser.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til Salg@Alarmbixen.dk

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Alarmbixen.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail Salg@alarmbixen.dk .dk eller telefon +45 30294656
Du skal så printe og udfylde vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 
 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Alarmbixen.dk
Stensbovej 13, Astrup
6900 Skjern

Reklamation og garanti

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Alarmbixen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Alarmbixen.dk
Stensbovej 13, Astrup
6900 Skjern

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad skal jeg sende med tilbage

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt et RMA, som kan hentes her i dette link. RMA download

Emballering og ansvar for returforsendelse
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
Alarmbixen.dk opfordrer til grundig emballering ved indsendelse, da det er afsenders ansvar. Foreksembel bør løse interne komponenter indsendes som man modtog det.

Alarmbixen.dk opfordrer også til at alle produkter pakkes forsvarligt ind i velegnet fyld (fx bobleplast eller andet stødabsorberende materiale) samt der pakkes i en papkasse så produkterne ikke kan tage skade under transporten.

Bemærk i øvrigt også, at fyldes kassen ikke helt ud så kan enkelte produkttyper lide skade da de kan blive kastet lidt rundt derinde – dette trods meget fyld.

Det er nemlig på kundens risiko at varen kommer sikkert retur til Alarmbixen.dk

Klage over køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Salg@Alarmbixen.dk Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Persondata

For at du kan indgå aftale med os på Alarmbixen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Alarmbixen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Alarmbixen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:

Den dataansvarlige på Alarmbixen.dk er: Torben Hansen

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, derfor arbejder vi sammen med Trustpilot, som i vil modtage en mail fra sammen med jeres ordre bekræftelse.

For at kunne sende jer en mail, modtager Trustpilot jeres mail adresse.

Som registreret hos Alarmbixen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Alarmbixen.dk via e-mail

Salg@Alarmbixen.dk